Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby stół wielkanocny prezezntował się smacznie i zdrowo polecam zrobić sałatkę, któą przygotujemy z łatwością.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 62
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 259
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 245
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 62
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 259
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, pomidorki przekrawamy na pół, ogórka i rzodkiewki kroimy na plasterki. Na talerz wykładamy sałatę i układamy poszczególne składniki. Majonez mieszamy z jogurtem i pokrojonymi w drobną kosteczkę ogórka, doprawiamy pieprzem. Mieszamy i przekładamy do miseczki. Ustawiamy obok sałatki. Dodałam też kwiaty bratków.