Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeby stół wielkanocny prezezntował się smacznie i zdrowo polecam zrobić sałatkę, któą przygotujemy z łatwością.
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 380
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 82
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 380
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 82
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 176
Składniki
Jaja gotujemy na twardo, pomidorki przekrawamy na pół, ogórka i rzodkiewki kroimy na plasterki. Na talerz wykładamy sałatę i układamy poszczególne składniki. Majonez mieszamy z jogurtem i pokrojonymi w drobną kosteczkę ogórka, doprawiamy pieprzem. Mieszamy i przekładamy do miseczki. Ustawiamy obok sałatki. Dodałam też kwiaty bratków.