Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka wielowarzywna. Prosta i szybka w przygotowaniu. Zawsze smakuje :)
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 178
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1445
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 178
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1445
Składniki
Wymyte ziemniaki i seler gotujemy do miękkości, studzimy i obieramy ze skórek. Jajka gotujemy na twardo. Por kroimy w drobne kawałki, warzywa wszystkie wraz z jajkami kroimy w kostkę. Doprawiamy pieprzem i solą, dodajemy oliwę, musztardę i majonez.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Sałatkę przykrywamy i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby wszystkie smaki się połączyły. Smacznego!!!