Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowa w wiosennym wydaniu.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 88
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 88
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 125
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15388
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 300
Składniki
Marchewkę obieramy, myjemy i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Studzimy i kroimy w kostkę.
Jabłko myjemy, obieramy i kroimy w kostkę, pora oczyszczamy i kroimy w piórka. Ogórki drobno siekamy. Kukurydzę osączamy (kilka ziaren odkładamy do dekoracji).
Wszystkie składniki mieszamy i łączymy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem.
Wygładzamy wierzch i z oliwek, kukurydzy oraz natki pietruszki wykonujemy kwiaty. Sałatkę schładzamy w lodówce.