Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna sałatka do pracy lub na drugie śniadanie.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 793
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Składniki
Filet umyć, pokroić w kostkę, doprawić przyprawą gyros. Na patelni rozgrzać trochę oleju, wrzucić kostkę fileta, usmażyć. Wystudzić. Kapary, mieszankę warzywną osączyć z zalewy. Oliwki pokroić w ćwiartki. Ananasy pokroić w kostkę. Składniki umieścić w salaterce.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez i jeszcze raz wymieszać. Pozostawić 2 godziny aby smaki się wymieszały.