Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam do grilla ale właściwie tylko nią można się najeść.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2104
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 178
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1147
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12064
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2104
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 178
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1147
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1195
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12064
Składniki
Miałam małe białe bakłażany więc użyłam ich więcej. Pokroiłam je w plastry, obsypałam sola, strąciłam nadmiar wody i obsmażyłam na rumiano. Wchłoną sporo oliwy ale to jedyny kaloryczny element tej sałatki. Posoliłam je lekko po usmażeniu. Sos : Czosnek do sosu roztarłam z solą, dodałam do oliwy i soku z cytryny.
Pokrojone warzywa i cieciorkę dałam do dużego półmiska polałam sosem i wyłożyłam bakłażany.
:)
Smacznego :)