Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam do grilla ale właściwie tylko nią można się najeść.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15493
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4650
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2790
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5048
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15493
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4650
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 329
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2790
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 5048
Składniki
Miałam małe białe bakłażany więc użyłam ich więcej. Pokroiłam je w plastry, obsypałam sola, strąciłam nadmiar wody i obsmażyłam na rumiano. Wchłoną sporo oliwy ale to jedyny kaloryczny element tej sałatki. Posoliłam je lekko po usmażeniu. Sos : Czosnek do sosu roztarłam z solą, dodałam do oliwy i soku z cytryny.
Pokrojone warzywa i cieciorkę dałam do dużego półmiska polałam sosem i wyłożyłam bakłażany.
:)
Smacznego :)