Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam do grilla ale właściwie tylko nią można się najeść.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11038
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11038
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Składniki
Miałam małe białe bakłażany więc użyłam ich więcej. Pokroiłam je w plastry, obsypałam sola, strąciłam nadmiar wody i obsmażyłam na rumiano. Wchłoną sporo oliwy ale to jedyny kaloryczny element tej sałatki. Posoliłam je lekko po usmażeniu. Sos : Czosnek do sosu roztarłam z solą, dodałam do oliwy i soku z cytryny.
Pokrojone warzywa i cieciorkę dałam do dużego półmiska polałam sosem i wyłożyłam bakłażany.
:)
Smacznego :)