Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam do grilla ale właściwie tylko nią można się najeść.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1071
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1071
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
Miałam małe białe bakłażany więc użyłam ich więcej. Pokroiłam je w plastry, obsypałam sola, strąciłam nadmiar wody i obsmażyłam na rumiano. Wchłoną sporo oliwy ale to jedyny kaloryczny element tej sałatki. Posoliłam je lekko po usmażeniu. Sos : Czosnek do sosu roztarłam z solą, dodałam do oliwy i soku z cytryny.
Pokrojone warzywa i cieciorkę dałam do dużego półmiska polałam sosem i wyłożyłam bakłażany.
:)
Smacznego :)