Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam do grilla ale właściwie tylko nią można się najeść.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3562
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1869
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3562
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1869
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 230
Składniki
Miałam małe białe bakłażany więc użyłam ich więcej. Pokroiłam je w plastry, obsypałam sola, strąciłam nadmiar wody i obsmażyłam na rumiano. Wchłoną sporo oliwy ale to jedyny kaloryczny element tej sałatki. Posoliłam je lekko po usmażeniu. Sos : Czosnek do sosu roztarłam z solą, dodałam do oliwy i soku z cytryny.
Pokrojone warzywa i cieciorkę dałam do dużego półmiska polałam sosem i wyłożyłam bakłażany.
:)
Smacznego :)