Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję sałatkę z arbuzem, bobem, fetą i prażonym słonecznikiem z dodatkiem delikatnego dressingu na bazie oliwy, soku z cytryny, miodu, posiekanej mięty, soli i pieprzu. Wszystkie moje ulubione składniki w jednym miejscu. Sałatka jest przepyszna i szybka w przygotowaniu, więc zachęcam póki jest bób.
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 524
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 18
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 193
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2560
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2295
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 524
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 18
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 193
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2560
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2295
Składniki
Arbuz kroimy w kostkę lub kulkownicą wykrawamy kuleczki. Bób gotujemy 15 minut w wodzie z dodatkiem odrobiny cukru i soli, następnie obieramy. Ser feta kroimy w kostkę. Słonecznik łuskany prażymy na suchej patelni do lekkiego zbrązowienia. Wszystko przekładamy do miski i delikatnie mieszamy. Następnie z podanych wyżej składników przygotowujemy dressing i polewamy sałatkę. SMACZNEGO!!!