Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję sałatkę z arbuzem, bobem, fetą i prażonym słonecznikiem z dodatkiem delikatnego dressingu na bazie oliwy, soku z cytryny, miodu, posiekanej mięty, soli i pieprzu. Wszystkie moje ulubione składniki w jednym miejscu. Sałatka jest przepyszna i szybka w przygotowaniu, więc zachęcam póki jest bób.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414465
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2315
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414465
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2315
Składniki
Arbuz kroimy w kostkę lub kulkownicą wykrawamy kuleczki. Bób gotujemy 15 minut w wodzie z dodatkiem odrobiny cukru i soli, następnie obieramy. Ser feta kroimy w kostkę. Słonecznik łuskany prażymy na suchej patelni do lekkiego zbrązowienia. Wszystko przekładamy do miski i delikatnie mieszamy. Następnie z podanych wyżej składników przygotowujemy dressing i polewamy sałatkę. SMACZNEGO!!!