Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na wszystkie okazje, smaczna i szybka.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19295
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232159
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19295
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1708
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232159
Składniki
Jabłko pokroić w plasterki. Plastry boczku przesmażyć do przyrumienienia. Ja przypiekam mocno, bo nie lubię tłuszczu. Zdjąć z patelni i na wytopionym tłuszczu przyrumienić plasterki jabłka. Wszystko przestudzić i pokroić w kawałki. Do salaterki przesypać roszponkę, przepołowione pomidorki, kawałki fety, bekonu i jabłek. Skropić oliwą, sokiem z cytryny, posypać solą, pieprzem , cukrem, wymieszać. Chwilę schłodzić w lodówce,