Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15093
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3097
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8890
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15093
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3097
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8890
Składniki
1. brokuła ugotować w osolonej wodzie ( należy uważać, żeby się nie rozgotował), wystudzić, 2. jajka ugotować na twardo, obrać, wystudzić, pokroić na ćwiartki 3. pomidory umyć i pokroić na ósemki, paprykę pokroić w kostkę, 4. z majonezu, jogurtu i czosnku zrobić sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem, słonecznik uprażyć za suchej patelni, 5. na dnie salaterki ułożyć różyczki brokuła, na to ćwiartki jajka, posypać papryka, na wierzch położyć pomidora, jajka i pomidory lekko posolić, polać sosem czosnkowym i posypać wystudzonym słonecznikiem, smacznego