Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa sałatka na bazie komosy ryżowej, z brokułami, rukolą i pestkami dyni
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14422
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5630
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 256
Czy kiedykolwiek marzyłeś o pysznym, sycącym obiedzie, który zachwyci całą ro...
Odsłon: 14422
Prażuchy ziemniaczane to danie, które wywodzi się z tradycyjnej kuchni region...
Odsłon: 5630
Chcesz zaszaleć w kuchni i zaskoczyć swoich bliskich pysznymi, zdrowymi słodk...
Odsłon: 256
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w osolonej wodzie, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. W czasie jak będzie się gotować w 2 garnku ugotować brokuły podzielone na różyczki- przestudzić. Do słoiczka dodać miód, musztardę i sok z cytryny, wymieszać dobrze łyżeczką, dodać oliwę i sól, zakręcić słoik i wstrząsnąć kilka razy do połączenia się sosu. Pestki podprażyć na suchej patelni. Do miski dodać kaszę, brokuły i rukolę, zalać sosem i wymieszać. Posypać pestkami.