Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa sałatka na bazie komosy ryżowej, z brokułami, rukolą i pestkami dyni
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w osolonej wodzie, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia.
W czasie jak będzie się gotować w 2 garnku ugotować brokuły podzielone na różyczki- przestudzić.
Do słoiczka dodać miód, musztardę i sok z cytryny, wymieszać dobrze łyżeczką, dodać oliwę i sól, zakręcić słoik i wstrząsnąć kilka razy do połączenia się sosu.
Pestki podprażyć na suchej patelni.
Do miski dodać kaszę, brokuły i rukolę, zalać sosem i wymieszać. Posypać pestkami.
Przepyszny omlet, który idealnie sprawdzi się na pożywne śniadanie, obiad lub...
Odsłon: 9540
Deser przygotowany do popołudniowej kawusi. Deser bardzo prosty w przygotowan...
Odsłon: 64
Nie powiem nic nowego, że domowe najlepsze. Takie mięsko jest pyszne. Dobrze...
Odsłon: 1372
Pyszna propozycja taniego dania obiadowego z resztek mięsa pozostałych z nied...
Odsłon: 87
Deser przygotowany do popołudniowej kawusi. Deser bardzo prosty w przygotowan...
Odsłon: 64
Nie powiem nic nowego, że domowe najlepsze. Takie mięsko jest pyszne. Dobrze...
Odsłon: 1372
Pyszna propozycja taniego dania obiadowego z resztek mięsa pozostałych z nied...
Odsłon: 87
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w osolonej wodzie, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. W czasie jak będzie się gotować w 2 garnku ugotować brokuły podzielone na różyczki- przestudzić. Do słoiczka dodać miód, musztardę i sok z cytryny, wymieszać dobrze łyżeczką, dodać oliwę i sól, zakręcić słoik i wstrząsnąć kilka razy do połączenia się sosu. Pestki podprażyć na suchej patelni. Do miski dodać kaszę, brokuły i rukolę, zalać sosem i wymieszać. Posypać pestkami.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Orzeźwiająca surówka.
Sałatki
Sałatka ryżowa
Sałatki
Wakacyjna sałatka Joanny Przetakiewicz
Sałatki
Mix letni
Orzeźwiająca surówka.
Bardzo prosta surówka z kilku składników. Smak podkrecilem chrzanem.
Odsłon: 123
Sałatka ryżowa
Sałatka ryżowa z tuńczykiem, świeżymi pomidorami i ogórkami małosolnymi.
Odsłon: 256