Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa sałatka na bazie komosy ryżowej, z brokułami, rukolą i pestkami dyni
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3544
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 99
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 161
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3544
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 99
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 161
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w osolonej wodzie, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. W czasie jak będzie się gotować w 2 garnku ugotować brokuły podzielone na różyczki- przestudzić. Do słoiczka dodać miód, musztardę i sok z cytryny, wymieszać dobrze łyżeczką, dodać oliwę i sól, zakręcić słoik i wstrząsnąć kilka razy do połączenia się sosu. Pestki podprażyć na suchej patelni. Do miski dodać kaszę, brokuły i rukolę, zalać sosem i wymieszać. Posypać pestkami.