Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pożywna i przepyszna sałatka z brokułem, jajkiem, cieciorką i lekkim ziołowym sosem. Idealnie sprawdzi się jako drugie śniadanie do pracy
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326848
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12140
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17080
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326848
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12140
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17080
Składniki
Składniki na sos mieszamy i odstawiamy do lodówki oby się przegryzły. Jajka gotujemy na twardo. Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy na parze 6-8 minut. Dzięki gotowaniu na parze będzie miękki, ale zachowa dużo składników odżywczych i piękny kolor. Pomidora, ogórka, paprykę, rzodkiewkę kroimy. Wszystkie warzywa mieszamy. Polewamy sosem, układamy na nich pokrojone jajka i posypujemy słonecznikiem.