Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pożywna i przepyszna sałatka z brokułem, jajkiem, cieciorką i lekkim ziołowym sosem. Idealnie sprawdzi się jako drugie śniadanie do pracy
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 186
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 96
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 186
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 96
Składniki
Składniki na sos mieszamy i odstawiamy do lodówki oby się przegryzły. Jajka gotujemy na twardo. Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy na parze 6-8 minut. Dzięki gotowaniu na parze będzie miękki, ale zachowa dużo składników odżywczych i piękny kolor. Pomidora, ogórka, paprykę, rzodkiewkę kroimy. Wszystkie warzywa mieszamy. Polewamy sosem, układamy na nich pokrojone jajka i posypujemy słonecznikiem.