Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa, pożywna i przepyszna sałatka z brokułem, jajkiem, cieciorką i lekkim ziołowym sosem. Idealnie sprawdzi się jako drugie śniadanie do pracy
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1826
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14490
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1826
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14490
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Składniki
Składniki na sos mieszamy i odstawiamy do lodówki oby się przegryzły. Jajka gotujemy na twardo. Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy na parze 6-8 minut. Dzięki gotowaniu na parze będzie miękki, ale zachowa dużo składników odżywczych i piękny kolor. Pomidora, ogórka, paprykę, rzodkiewkę kroimy. Wszystkie warzywa mieszamy. Polewamy sosem, układamy na nich pokrojone jajka i posypujemy słonecznikiem.