Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta sałatka z brokułem, fetą, prażonymi płatkami migdałów. Sałatkę można przygotować na jednym większym półmisku, bądź podać ją gotowymi porcjami.
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37683
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 9526
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 925
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37683
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
Odsłon: 9526
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 925
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki, ugotować al dente (około 5 minut) w osolonej wodzie.. Wystudzić. Płatki migdałów uprażyć na patelni na złoty kolor. Fetę pokroić w większą kostkę. Składniki na sos wymieszać. Brokuł rozłożyć na półmisku, na nim ułożyć kostki fety i posypać płatkami migdałowymi oraz polać przygotowanym sosem.
Przepisy Sałatki
Sałatki
Caprese z bakłażanem
Sałatki
Najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
Sałatki
Owocowa sałatka z szynką i awokado
Sałatki
Sałatka Sheraton
Caprese z bakłażanem
Wygląda przepysznie a smakuje jeszcze lepiej Kolorowa i zdrowa wersja caprese
Odsłon: 25
Najsmaczniejsza surówka z kapusty pekińskiej
Surówka to bardzo pożądany dodatek do obiadu. Wzbogaca główne danie o mnóstwo...
Odsłon: 42337