Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta sałatka z brokułem, fetą, prażonymi płatkami migdałów. Sałatkę można przygotować na jednym większym półmisku, bądź podać ją gotowymi porcjami.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1120
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1120
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki, ugotować al dente (około 5 minut) w osolonej wodzie.. Wystudzić. Płatki migdałów uprażyć na patelni na złoty kolor. Fetę pokroić w większą kostkę. Składniki na sos wymieszać. Brokuł rozłożyć na półmisku, na nim ułożyć kostki fety i posypać płatkami migdałowymi oraz polać przygotowanym sosem.