Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta sałatka z brokułem, fetą, prażonymi płatkami migdałów. Sałatkę można przygotować na jednym większym półmisku, bądź podać ją gotowymi porcjami.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2844
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 240
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 110
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2844
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 240
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 110
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki, ugotować al dente (około 5 minut) w osolonej wodzie.. Wystudzić. Płatki migdałów uprażyć na patelni na złoty kolor. Fetę pokroić w większą kostkę. Składniki na sos wymieszać. Brokuł rozłożyć na półmisku, na nim ułożyć kostki fety i posypać płatkami migdałowymi oraz polać przygotowanym sosem.