Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wraca do łask to warzywo. Ja znałem je z dzieciństwa jako składnik jedzenia zwierząt. Teraz doceniam. Zwierzęta były karmione smacznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Warzywa ugotowałem w osolonej wodzie. Jajka ugotowałem na twardo. Jabłka i cebulę obrałem, drobno pokroiłem. Natkę pietruszki opłukałem, posiekałem.
Ugotowane warzywa obrałem, pokroiłem w kostkę. Wszystkie składniki połączyłem. Doprawiłem solą i pieprzem. Dodałem majonez i jogurt. Delikatnie wymieszałem. Wstawiłem do lodówki na 30 minut.