Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oby smak tej ciepłej pory roku obfitującej w świeże warzywa i owoce został z nami jak najdłużej.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 960
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23146
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 960
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23146
Składniki
Kaszę i soczewicę należy ugotować w/g przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Warzywa pokroić w kostkę. Pieczarki obrać i pokroić w plasterki, podsmażyć na łyżce oliwki, doprawić do smaku. Pokrojone warzywa i uduszone pieczarki wrzucić do ugotowanej kaszy, dodać soczewicę. Wlać oliwkę, dosolić do smaku oraz zastosować ulubione przyprawy.