Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki wyszły bardzo smaczne,polecam tak przygotowane :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Umyte buraki ugotować z łupinką.Wystudzić obrać z łupki i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Jabłko i cebulę obrać i również zetrzeć na grubych oczkach. Doprawić do smaku sokiem z cytryny,solą i cukrem. Wymieszać i podawać do obiadu. Smacznego życzę!