Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowo-jajeczna, w której korzeń pietruszki zastąpiłam pasternakiem i dodatkowo pojawił się czerwony burak. Mała zmiana ale ciekawy efekt smakowy:)
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 118
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 311
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2952
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 118
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 311
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2952
Składniki
Marchew, pasternak, seler i ziemniaki gotujemy w mundurkach do miękkości, odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.Buraki możemy upiec w piekarniku lub ugotować z pozostałymi warzywami. Warzywa najlepiej ugotować wieczorem i odstawić do wystudzenia na całą noc. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w ostkę. Wystudzone warzywa obieramy i kroimy w kostkę. Do warzyw dodajemy jajka, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.