Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowo-jajeczna, w której korzeń pietruszki zastąpiłam pasternakiem i dodatkowo pojawił się czerwony burak. Mała zmiana ale ciekawy efekt smakowy:)
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5951
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 451
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5951
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 451
Składniki
Marchew, pasternak, seler i ziemniaki gotujemy w mundurkach do miękkości, odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.Buraki możemy upiec w piekarniku lub ugotować z pozostałymi warzywami. Warzywa najlepiej ugotować wieczorem i odstawić do wystudzenia na całą noc. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w ostkę. Wystudzone warzywa obieramy i kroimy w kostkę. Do warzyw dodajemy jajka, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.