Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka z dodatkiem chrupiących chipsów. Wszystko wystarczy delikatnie skropić sosem winegret.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1012
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 922
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 230
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1012
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 922
Składniki
Rzodkiewki nacinamy nożem i moczymy w zimnej wodzie nawet kilka godzin. Szalotkę kroimy wzdłuż w cienkie paski, wkładamy do zimnej wody aby jeszcze bardziej z delikatniała. Sos. Sól i pieprz ucieramy z sokiem z cytryny, dodajemy oliwę. Opłukane i osuszone sałaty wykładamy na talerz, posypujemy kawałkami cebuli, rozkładamy rzodkiewki i kawałki przesmażonego boczku. Całość skrapiamy sosem.