Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałatka z dodatkiem chrupiących chipsów. Wszystko wystarczy delikatnie skropić sosem winegret.
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 106
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 92
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 45
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 172
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 361
Gulasz z szynki wieprzowej to pomysł na szybki , smaczny obiad dla całej rodz...
Odsłon: 106
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 92
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 45
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 172
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 361
Składniki
Rzodkiewki nacinamy nożem i moczymy w zimnej wodzie nawet kilka godzin. Szalotkę kroimy wzdłuż w cienkie paski, wkładamy do zimnej wody aby jeszcze bardziej z delikatniała. Sos. Sól i pieprz ucieramy z sokiem z cytryny, dodajemy oliwę. Opłukane i osuszone sałaty wykładamy na talerz, posypujemy kawałkami cebuli, rozkładamy rzodkiewki i kawałki przesmażonego boczku. Całość skrapiamy sosem.