Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka wielkanocna ale tak naprawdę pysznie smakuje przez cały rok. Lekko pikantna dzięki dodatkowi chrzanu, lekko słodka dzięki marchewce oraz lekko kwaskowa dzięki dodatkowi jabłka.
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 398
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7297
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 157
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z...
Odsłon: 398
Miłośnikom słodyczy trudno jest powstrzymać się od ich podjadania. Jeśli musi...
Odsłon: 7297
Idealne na śniadanie lub podwieczorek
Odsłon: 597
Pulpeciki z mięsem z rosołu, to idealne połączenie smaku i filozofii nie marn...
Odsłon: 157
Składniki
Marchew i pietruszkę gotujemy w całości do miękkości, odcedzamy, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por oczyszczamy i drobno siekamy. Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne i również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, chrzan i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na godzinę by smaki się przegryzły.