Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka wielkanocna ale tak naprawdę pysznie smakuje przez cały rok. Lekko pikantna dzięki dodatkowi chrzanu, lekko słodka dzięki marchewce oraz lekko kwaskowa dzięki dodatkowi jabłka.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7892
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1145
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13657
Składniki
Marchew i pietruszkę gotujemy w całości do miękkości, odcedzamy, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por oczyszczamy i drobno siekamy. Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne i również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy majonez, chrzan i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na godzinę by smaki się przegryzły.