Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon cukinii w pełni polecam pyszną sałatkę idealną na kolacje, spotkanie rodzinne czy grilla.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30851
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3610
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1110
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30851
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3610
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3599
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1110
Składniki
Cukinie umyj, osusz pokrój w plastry 1 cm, na patelni rozgrzej olej, cukinie posyp solą i usmaż cukinię na złoty kolor z obu stron. Cukinie przełóż na talerz .
Cebule pokrój w cienkie paski posyp solą i skrop sokiem z cytryny, odstaw. Ogórka pokrój w drobną kostkę i rozsyp na cukinii. Na koniec ułóż odciśniętą czerwoną cebule .
Wierzch posyp drobno pokrojoną natką pietruszki, bazylią i miętą, lekko posól, posyp pierzem, skrop sokiem z cytryny i oliwą. Odstaw na 20 minut .