Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon cukinii w pełni polecam pyszną sałatkę idealną na kolacje, spotkanie rodzinne czy grilla.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1267
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4022
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1000
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1267
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4022
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1000
Składniki
Cukinie umyj, osusz pokrój w plastry 1 cm, na patelni rozgrzej olej, cukinie posyp solą i usmaż cukinię na złoty kolor z obu stron. Cukinie przełóż na talerz .
Cebule pokrój w cienkie paski posyp solą i skrop sokiem z cytryny, odstaw. Ogórka pokrój w drobną kostkę i rozsyp na cukinii. Na koniec ułóż odciśniętą czerwoną cebule .
Wierzch posyp drobno pokrojoną natką pietruszki, bazylią i miętą, lekko posól, posyp pierzem, skrop sokiem z cytryny i oliwą. Odstaw na 20 minut .