Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon cukinii w pełni polecam pyszną sałatkę idealną na kolacje, spotkanie rodzinne czy grilla.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 27
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21666
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 81
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 27
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 19
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21666
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 81
Składniki
Cukinie umyj, osusz pokrój w plastry 1 cm, na patelni rozgrzej olej, cukinie posyp solą i usmaż cukinię na złoty kolor z obu stron. Cukinie przełóż na talerz .
Cebule pokrój w cienkie paski posyp solą i skrop sokiem z cytryny, odstaw. Ogórka pokrój w drobną kostkę i rozsyp na cukinii. Na koniec ułóż odciśniętą czerwoną cebule .
Wierzch posyp drobno pokrojoną natką pietruszki, bazylią i miętą, lekko posól, posyp pierzem, skrop sokiem z cytryny i oliwą. Odstaw na 20 minut .