Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon cukinii w pełni polecam pyszną sałatkę idealną na kolacje, spotkanie rodzinne czy grilla.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5617
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4804
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5617
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4804
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Składniki
Cukinie umyj, osusz pokrój w plastry 1 cm, na patelni rozgrzej olej, cukinie posyp solą i usmaż cukinię na złoty kolor z obu stron. Cukinie przełóż na talerz .
Cebule pokrój w cienkie paski posyp solą i skrop sokiem z cytryny, odstaw. Ogórka pokrój w drobną kostkę i rozsyp na cukinii. Na koniec ułóż odciśniętą czerwoną cebule .
Wierzch posyp drobno pokrojoną natką pietruszki, bazylią i miętą, lekko posól, posyp pierzem, skrop sokiem z cytryny i oliwą. Odstaw na 20 minut .