Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna. Polecam.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1134
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 277
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1134
Składniki
Soczewicę ugotować, a następnie odsączyć i wystudzić. Pokroić czerwoną cebulę. Paprykę umyć i również pokroić usuwając gniazda nasienne. Umyte pomidorki pokroić na połówki. Wcisnąć przepuszczony przez praskę czosnek. Dodać zielone oliwki. Składniki dressingu wymieszać i całość polać. Dodać pokruszoną fetę. Wymieszać sałatkę. Przełożyć do salaterki i podawać.