Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8299
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 460
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8299
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 460
Składniki
Soczewicę ugotować, a następnie odsączyć i wystudzić. Pokroić czerwoną cebulę. Paprykę umyć i również pokroić usuwając gniazda nasienne. Umyte pomidorki pokroić na połówki. Wcisnąć przepuszczony przez praskę czosnek. Dodać zielone oliwki. Składniki dressingu wymieszać i całość polać. Dodać pokruszoną fetę. Wymieszać sałatkę. Przełożyć do salaterki i podawać.