Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22232
Dodano: 27.02.2009
Odsłon: 14530
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Czerwoną kapustę poszatkować, ugotować na "półmiękko".
Po ugotowaniu odlać i zakwasić, odstawić do wystygnięcia.
Fasolę namoczyć, po namoczeniu ugotować, ostudzić.
Wszystkie składniki połączyć z jabłkiem pokrojonym w kostkę i cebulą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Jagoda50 23 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Robie dużo sałatek i surówek z czerwonej kapusty ale nigdy jej nie gotuje a tylko szatkuje sole i odstawiam na godzinę i kapusta zmieknie bez potrzeby gotowania.Trzeba ja tylko lekko odcisnąć.Wydaje mi sie ,że surowa jest zdrowsza.1 Kto głosował? | Odpowiedz

Jacek1310 20 maja 2009Zgłoś do usunięcia
A gdzie ocet?????0 Kto głosował? | Odpowiedz