Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie kapusty i ogórków na majonezie. Smak dopełnia cebulka ze szczypiorkiem i sok z cytryny. Mniam
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 759
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7030
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Dla rodzinki na dzisiejszy obiad przygotowałam łazanki z kapusty kiszonej. Pr...
Odsłon: 759
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 7030
Domowe pieczywo nie ma sobie równych. Jest przede wszystkim bez poleszaczy....
Odsłon: 110
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, wrzucić do garnka z małą ilością osolonej wody i gotować około 10 minut. Pod koniec gotowania skropić sokiem z cytryny i bez przykrycia odparować wodę z kapusty. Następnie wymieszać z drobno posiekaną cebulą, przyprawić do smaku i po ostudzeniu wymieszać z majonezem. Wyłożyć na półmisek, posypać posiekanym ogórkiem i szczypiorem.