Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza sałatka w wykonaniu, ale za to bardzo smaczna. Idealna dla początkujących gospodyń i nie tylko...)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Fasolkę zamrożoną ugotować w lekko osolonym wrzątku i wystudzić. Trzeba pilnować, żeby fasolka nie rozgotowała się na ciapkę.
Ugotowane jajka pokroić w grubą kostkę.
Rozgnieciony czosnek, sól i pieprz dodać do majonezu i jogurtu. Dokładnie wymieszać i połączyć z fasolką i jajkami. Po wymieszaniu spróbować i ewentualnie doprawić do smaku ,posypać koperkiem. SMACZNEGO!