Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza sałatka w wykonaniu, ale za to bardzo smaczna. Idealna dla początkujących gospodyń i nie tylko...)
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 43
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9307
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 66
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 43
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9307
Składniki
Fasolkę zamrożoną ugotować w lekko osolonym wrzątku i wystudzić. Trzeba pilnować, żeby fasolka nie rozgotowała się na ciapkę.
Ugotowane jajka pokroić w grubą kostkę.
Rozgnieciony czosnek, sól i pieprz dodać do majonezu i jogurtu. Dokładnie wymieszać i połączyć z fasolką i jajkami. Po wymieszaniu spróbować i ewentualnie doprawić do smaku ,posypać koperkiem. SMACZNEGO!