Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza sałatka w wykonaniu, ale za to bardzo smaczna. Idealna dla początkujących gospodyń i nie tylko...)
Smaki Grecji!
Odsłon: 138
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 448
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1049
Smaki Grecji!
Odsłon: 138
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 448
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1049
Składniki
Fasolkę zamrożoną ugotować w lekko osolonym wrzątku i wystudzić. Trzeba pilnować, żeby fasolka nie rozgotowała się na ciapkę.
Ugotowane jajka pokroić w grubą kostkę.
Rozgnieciony czosnek, sól i pieprz dodać do majonezu i jogurtu. Dokładnie wymieszać i połączyć z fasolką i jajkami. Po wymieszaniu spróbować i ewentualnie doprawić do smaku ,posypać koperkiem. SMACZNEGO!