Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony twaróg ma mocny smak i zapach. Świetnie sprawdza w połączeniu z warzywami, figami i octem balsamicznym.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Składniki na sos mieszamy. Pomidora, ogórka i rzodkiewki kroimy w plasterki, paprykę w paski. Mieszamy z rukolą. Wędzony twaróg kruszymy w rękach lub rozdrabniamy widelcem i posypujemy nim warzywa. Na górze układamy pokrojone figi i całość polewamy sosem.