Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wędzony twaróg ma mocny smak i zapach. Świetnie sprawdza w połączeniu z warzywami, figami i octem balsamicznym.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7563
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7563
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2592
Składniki
Składniki na sos mieszamy. Pomidora, ogórka i rzodkiewki kroimy w plasterki, paprykę w paski. Mieszamy z rukolą. Wędzony twaróg kruszymy w rękach lub rozdrabniamy widelcem i posypujemy nim warzywa. Na górze układamy pokrojone figi i całość polewamy sosem.