Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny podwieczorek. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Składniki
Filet pokroić w kostkę. Umytą paprykę i ogórek konserwowy również drobno pokroić. Dodać odsączoną z zalewy kukurydzę. Dodać przyprawy i majonez. Wymieszać. Podzielić na porcje i podawać.