Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka która zawsze pierwsza znika ze stołu.
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 19
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 255
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 171
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 19
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 156
Polecam.
Odsłon: 255
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 171
Składniki
Mięso kroimy w kosteczkę. Pora ( można wyparzyć), przeciąć na pół i pokroić w piórka. Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie z dodatkiem miodu i odcedzić. Ananasa kroimy w 1- centymetrowe cząstki. Kukurydzę odcedzamy. Łączymy wszystkie składniki, doprawiamy i odstawiamy do lodówki . Bardzo dobrze smakuje następnego dnia. Przed podaniem możemy dodać odrobinę majonezu.