Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 98
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2818
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4180
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 38
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 98
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2818
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4180
Składniki
Na talerzu ułożyć rukolę. Na sałacie ułożyć pokrojone pomidorki koktajlowe, pokrojone na ćwiartki jajka, kawałki makreli wcześniej obranej ze skóry i ości. Ułożyć kawałki awokado. Awokado najlepiej przekroić wzdłuż, wyjąć pestkę i miąższ wybrać małą łyżeczką aż do skórki. Cząstki awokado skropić sokiem z cytryny. Dodać jeszcze cebulkę pokrojoną w piórka. Oprószyć pieprzem czarnym świeżo mielonym, solą do smaku. Polać delikatnie olejem z ziołami i żurawiną. Od razu zajadać. Smacznego.