Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 969
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 969
Składniki
Na talerzu ułożyć rukolę. Na sałacie ułożyć pokrojone pomidorki koktajlowe, pokrojone na ćwiartki jajka, kawałki makreli wcześniej obranej ze skóry i ości. Ułożyć kawałki awokado. Awokado najlepiej przekroić wzdłuż, wyjąć pestkę i miąższ wybrać małą łyżeczką aż do skórki. Cząstki awokado skropić sokiem z cytryny. Dodać jeszcze cebulkę pokrojoną w piórka. Oprószyć pieprzem czarnym świeżo mielonym, solą do smaku. Polać delikatnie olejem z ziołami i żurawiną. Od razu zajadać. Smacznego.