Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 74
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 116
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 365
Składniki
Sałatę roszponkę rozłożyć na półmisku. Na sałacie ułożyć jajka ugotowane na twardo. Obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki. Rozłożyć kulki mozzarelli, pomidora pokrojonego na ósemki, selera naciowego pokrojonego po skosie w paski, oliwki przekrojone na pół. Jajka oprószyć delikatnie pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Sos - wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód płynny wielokwiatowy, wodę, zioła prowansalskie, pieprz i sól.
Smacznego.