Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 123
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19546
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 123
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14463
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19546
Składniki
Sałatę roszponkę rozłożyć na półmisku. Na sałacie ułożyć jajka ugotowane na twardo. Obrane ze skorupek i pokrojone na ćwiartki. Rozłożyć kulki mozzarelli, pomidora pokrojonego na ósemki, selera naciowego pokrojonego po skosie w paski, oliwki przekrojone na pół. Jajka oprószyć delikatnie pieprzem czarnym świeżo mielonym i solą. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem. Sos - wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet jabłkowy, miód płynny wielokwiatowy, wodę, zioła prowansalskie, pieprz i sól.
Smacznego.