Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i pokroić w kostkę. Przyda się gilotyna i krateczka. Ułatwią pracę. Ogórki, ser, szynkę też pokroić w kostkę. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i też pokroić w kostkę. Pora pokroić w półplasterki. Natkę drobniutko posiekać. Kukurydzę osączyć na sicie. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki. Pomieszać. Majonez, twarożek, chrzan wymieszać razem i dodać do sałatki. Dodać pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Pomieszać. Pozostawić na pół godziny w lodówce. Smacznego.