Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej spożywać na ciepło jako dodatek do drugich dań.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1116
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3288
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 802
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1116
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 395
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3288
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 802
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut /nie rozgotować/ Odcedzić i zostawić w ciepłym miejscu np. w garnczku , w którym się gotował i przykryć lnianą ściereczką.
Jajka posiekać. Czosnek posiekać i zeszklić na oliwie z natką pietruszki
Kalafior, jajka i podsmażony czosnek delikatnie wymieszać i doprawić solą. Życzę SMACZNEGO!