Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej spożywać na ciepło jako dodatek do drugich dań.
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5349
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17544
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 663
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5349
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8614
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17544
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 663
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut /nie rozgotować/ Odcedzić i zostawić w ciepłym miejscu np. w garnczku , w którym się gotował i przykryć lnianą ściereczką.
Jajka posiekać. Czosnek posiekać i zeszklić na oliwie z natką pietruszki
Kalafior, jajka i podsmażony czosnek delikatnie wymieszać i doprawić solą. Życzę SMACZNEGO!