Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej spożywać na ciepło jako dodatek do drugich dań.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 72
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 48
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9330
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 72
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 48
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9330
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut /nie rozgotować/ Odcedzić i zostawić w ciepłym miejscu np. w garnczku , w którym się gotował i przykryć lnianą ściereczką.
Jajka posiekać. Czosnek posiekać i zeszklić na oliwie z natką pietruszki
Kalafior, jajka i podsmażony czosnek delikatnie wymieszać i doprawić solą. Życzę SMACZNEGO!