Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej spożywać na ciepło jako dodatek do drugich dań.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5039
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15992
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5039
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut /nie rozgotować/ Odcedzić i zostawić w ciepłym miejscu np. w garnczku , w którym się gotował i przykryć lnianą ściereczką.
Jajka posiekać. Czosnek posiekać i zeszklić na oliwie z natką pietruszki
Kalafior, jajka i podsmażony czosnek delikatnie wymieszać i doprawić solą. Życzę SMACZNEGO!