Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej spożywać na ciepło jako dodatek do drugich dań.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2296
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 150
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 196
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 192
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2296
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 150
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 196
Składniki
Kalafior podzielić na różyczki i gotować w osolonej wodzie ok. 8 minut /nie rozgotować/ Odcedzić i zostawić w ciepłym miejscu np. w garnczku , w którym się gotował i przykryć lnianą ściereczką.
Jajka posiekać. Czosnek posiekać i zeszklić na oliwie z natką pietruszki
Kalafior, jajka i podsmażony czosnek delikatnie wymieszać i doprawić solą. Życzę SMACZNEGO!