Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejszy młody kalafior idealnie komponuje się z bogatym w smaku sosem jajecznym.
tarka o małym i grubym oczku
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Kalafiora podzielonego na różyczki trzeba ugotować w osolonej wodzie do ulubionego stanu miękkości. Jaja gotuje się na twardo 8 minut. Sos: Do musztardy, majonezu i jogurtu (i pesto ) dodaje się starte na grubym oczku jaja, starty na małym oczku czosnek,kapary, sól i pieprz. Sos miesza się ze schłodzonym kalafiorem. Gotowe!
Smacznego :)