Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejszy młody kalafior idealnie komponuje się z bogatym w smaku sosem jajecznym.
tarka o małym i grubym oczku
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 821
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 656
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5597
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4800
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1014
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 821
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 656
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5597
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 567
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4800
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1014
Składniki
Kalafiora podzielonego na różyczki trzeba ugotować w osolonej wodzie do ulubionego stanu miękkości. Jaja gotuje się na twardo 8 minut. Sos: Do musztardy, majonezu i jogurtu (i pesto ) dodaje się starte na grubym oczku jaja, starty na małym oczku czosnek,kapary, sól i pieprz. Sos miesza się ze schłodzonym kalafiorem. Gotowe!
Smacznego :)