Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka z kalmarami, awokado , ogórkiem i marynowaną papryką sprawdzi się na kolację, jako przystawka lub lekki lunch. Za każdym razem pyszna....
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1490
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27602
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2980
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4445
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1490
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27602
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2980
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4445
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w drobną kosteczkę. W miseczce wymieszać oliwę, sok i skórkę z cytryny, pokrojoną cebulę, natkę pietruszki, płatki chili i szczyptę soli. Dodać krążki kalmarów, wstawić do lodówki na co najmniej godzinę.
Awokado i ogórek pokroić w plasterki, marynowaną paprykę w paski. Na talerze rozłożyć porcje rukoli, pokrojone warzywa i krążki kalmarów wraz z marynatą.