Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7751
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 256
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2848
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7751
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 256
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2848
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Składniki
Odcedzić groszek, kukurydzę i fasolkę.
Do miski wrzucić pokrojoną kapustę (najlepiej jednak jeżeli bezpośrednio porwię się ją do miski). Wsypać odcedzone warzywa.
Dodać kilka łyżek majonezu i śmietany. Ilość zależy od smaku i gustu kucharza:). Dosypać sól i pieprz.
Wszystko wymieszać i najlepiej podawać do pieczonego kurczaka i puree z ziemniaków.
Smacznego:)