Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna, prosta i szybka w przygotowaniu sałatka. Połączenie kapusty, selera naciowego i marchewki oraz majonezu ze śmietaną to coś co u mnie lubią najbardziej.
tarka, nóź, miska,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Kapustę obierz z górnych liści, pokrój na ćwiartki i poszatkuj lub zetrzyj na tarce. Tak przygotowaną kapustę należy zasolić i zostawić na 20 min. Marchewkę obierz opłucz zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Seler naciowy z 2 - 3 łodyżki opłucz i pokrój na drobno. Wszystkie składniki wymieszaj razem dopraw do smaku pieprzem i solą. Śmietanę wymieszaj z majonezem i dodaj do sałatki i ponownie wymieszaj. Udekoruj.