Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1289
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1669
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1289
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1669
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
https://smaker.pl/przepis-kiszona-kapusta-pekinska,160704,fafiatko.html Powyżej jest przepis na kim chi. Kiszona kapusta pekińska ma bardzo wyrazisty smak,, świetnie komponuje się ze świeżymy warzywami. Wystarczy parę kropel oliwy jako nośnik smaku i gotowe. Warzywa trzeba pokroić, dodać kiszona kapustę pekińską, skropić oliwą i gotowe! Smacznego :)