Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 62
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 196
Składniki
https://smaker.pl/przepis-kiszona-kapusta-pekinska,160704,fafiatko.html Powyżej jest przepis na kim chi. Kiszona kapusta pekińska ma bardzo wyrazisty smak,, świetnie komponuje się ze świeżymy warzywami. Wystarczy parę kropel oliwy jako nośnik smaku i gotowe. Warzywa trzeba pokroić, dodać kiszona kapustę pekińską, skropić oliwą i gotowe! Smacznego :)