Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2644
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 856
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2644
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 856
Składniki
https://smaker.pl/przepis-kiszona-kapusta-pekinska,160704,fafiatko.html Powyżej jest przepis na kim chi. Kiszona kapusta pekińska ma bardzo wyrazisty smak,, świetnie komponuje się ze świeżymy warzywami. Wystarczy parę kropel oliwy jako nośnik smaku i gotowe. Warzywa trzeba pokroić, dodać kiszona kapustę pekińską, skropić oliwą i gotowe! Smacznego :)