Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku.
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 90
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 228
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 90
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 228
Składniki
Piersi z kurczaka pokroić na kawałki, posypać solą i pieprzem, podsmażyć na oleju, wystudzić. Pekińską poszatkować, posolić. Odstawić na godzinę, aby zmiękła i puściła wodę. Po tym czasie odcisnąć, połączyć z kurczakiem. Dodać kukurydzę, majonez. Całość wymieszać, jeżeli jest taka potrzeba, doprawić solą i pieprzem. Smacznego.