Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i smaczna ;)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 28
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1165
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 176
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 249
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w kostkę, przyprawiamy przyprawą do gyrosa i smażymy. Ryż gotujemy wg opisu na opakowaniu. Kukurydzę i ananasa osączamy. Ryż, ananasa, kukurydzę i mięso mieszamy, dodajemy majonez, ponownie mieszamy.