Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kurczakiem, pomidorkami i avocado w balsamiczno-miodowym sosie. Super pomysł na lekki, wiosenny obiad
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 299
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 162
Polecam.
Odsłon: 269
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 83
Składniki
Pierś kurczaka lekko zbić żeby nadać jej bardziej płaski kształt. 1 łyżkę oliwy zmieszać z papryką, solą i pieprzem - natrzeć pierś z kurczaka Usmażyć pierś z obu stron na rumiano na patelni na oliwie, odstawić do przestygnięcia.
Sałatę umyć i obsuszyć. Avocado pokroić na plasterki, pomidora na kawałki. Kurczaka pokroić na plasterki. Składniki sałatki ułożyć na talerzu. Składniki sosu wymieszać dobrze i polać sałatkę.