Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy można nie lubić kurek ? To po prostu nie możliwe! Bo są przepyszne i mają niepowtarzalny smak…
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 232
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 312
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 571
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3661
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 232
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 312
Składniki
Kurki opłukać i usmażyć na małej ilości oleju. Dodać sól i pieprz do smaku. Wystudzić.
Wędlinę i ogórki pokroić w słomkę.
Ser żółty natrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dalej składniki wykładać w półmisek warstwami.
Pierwszą warstwa, wyłożyć kurki.
Na kurki dać wędlinę, nasmarować majonezem.
Dalej wyłożyć ogórki, nasmarować majonezem.
Ostatnią warstwą jest tarty ser.
Gotową sałatkę wstawić na parę godzin do lodówki.