Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy można nie lubić kurek ? To po prostu nie możliwe! Bo są przepyszne i mają niepowtarzalny smak…
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 35
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 60
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 243
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 35
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 60
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 243
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 392
Składniki
Kurki opłukać i usmażyć na małej ilości oleju. Dodać sól i pieprz do smaku. Wystudzić.
Wędlinę i ogórki pokroić w słomkę.
Ser żółty natrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dalej składniki wykładać w półmisek warstwami.
Pierwszą warstwa, wyłożyć kurki.
Na kurki dać wędlinę, nasmarować majonezem.
Dalej wyłożyć ogórki, nasmarować majonezem.
Ostatnią warstwą jest tarty ser.
Gotową sałatkę wstawić na parę godzin do lodówki.