Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaki to moje odkrycie tego roku! Świetnie sprawdza się w towarzystwie owoców, warzyw i także łososia. Sałatka słono-słodka z chrupiącymi grzankami
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 237
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9489
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 237
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9489
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1007
Składniki
Z tych składników zrobiłam 2 sałatki. Dżem i musztardę mieszamy i odstawiamy do przegryzienia. Na talerze wykładamy pokrojoną sałatę, warzywa i łososia wędzonego. Kaki należy obrać i pokroić na plasterki, lub przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Sałatkę polewamy sosem i posypujemy grzankami przed samym podaniem. Najlepsze grzanki są oczywiście domowe! Mogą być z patelni lub piekarnika. U mnie to chleb pokrojony w kostkę suszony na blaszce na kaloryferze. po wyschnięciu można przechowywać grzanki w zamkniętym pudełku.