Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka, której przygotowanie trwa mniej więcej tyle, ile gotuje się makaron. Składniki na nią warto mieć zawsze pod ręką. Można ją przygotować na co dzień i od święta.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1314
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 534
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1314
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 534
Składniki
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Ugotowany makaron odcedzamy na durszlaku, przelewamy zimną wodą i pozostawiamy do obcieknięcia.
Pomidory suszone kroimy w cienkie paseczki.
Oliwki kroimy na pół.
Ser feta kroimy w kostkę.
Natkę pietruszki płuczemy pod wodą, osuszamy i drobno siekamy.
Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy 2 łyżki oleju z suszonych pomidorów. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem. Dorzucamy orzechy. Składniki mieszamy. Gotowe!