Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wędzonej makreli, kaszy owsianej, sera fety, papryki i ogórków konserwowych. Podawana z olejem.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2546
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7543
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2546
Składniki
Z makreli pozbywamy się ości i skóry, rozdrabniamy na małe kawałeczki. Kaszę owsianą gotujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Papryki i ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta rozkruszamy. Makrelę, ostudzoną kaszę, warzywa i ser mieszamy ze sobą. Dodajemy czarny pieprz i olej. Mieszamy wszystko dokładnie ze sobą. Smacznego ;)