Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wędzonej makreli, kaszy owsianej, sera fety, papryki i ogórków konserwowych. Podawana z olejem.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 66
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 303
Składniki
Z makreli pozbywamy się ości i skóry, rozdrabniamy na małe kawałeczki. Kaszę owsianą gotujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Papryki i ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta rozkruszamy. Makrelę, ostudzoną kaszę, warzywa i ser mieszamy ze sobą. Dodajemy czarny pieprz i olej. Mieszamy wszystko dokładnie ze sobą. Smacznego ;)