Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wędzonej makreli, kaszy owsianej, sera fety, papryki i ogórków konserwowych. Podawana z olejem.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 80
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 105
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15384
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Z makreli pozbywamy się ości i skóry, rozdrabniamy na małe kawałeczki. Kaszę owsianą gotujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Papryki i ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta rozkruszamy. Makrelę, ostudzoną kaszę, warzywa i ser mieszamy ze sobą. Dodajemy czarny pieprz i olej. Mieszamy wszystko dokładnie ze sobą. Smacznego ;)