Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wędzonej makreli, kaszy owsianej, sera fety, papryki i ogórków konserwowych. Podawana z olejem.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Z makreli pozbywamy się ości i skóry, rozdrabniamy na małe kawałeczki. Kaszę owsianą gotujemy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Papryki i ogórki konserwowe kroimy w drobną kosteczkę. Ser feta rozkruszamy. Makrelę, ostudzoną kaszę, warzywa i ser mieszamy ze sobą. Dodajemy czarny pieprz i olej. Mieszamy wszystko dokładnie ze sobą. Smacznego ;)