Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca, pikantna z kwaśną nutą doda wigoru każdej imprezie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12409
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12409
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5687
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7054
Składniki
1. Ogórki małosolne 3-4 dniowe pokroić w cienkie plasterki. 2. Rzodkiewkę umyć, pokroić w półplasterki i dodać do ogórków. 3. Pomidory pokroić w grubą kostkę i dodać do pozostałych warzyw. 4. Koperek, białą i zieloną część cebulki pokroić drobno i dodać do warzyw. 5. Całość wymieszać, dodać ocet, pieprz czosnkowy i ewentualnie sól (ogórki małosolne są słone więc w mojej wersji nie dodaję wcale soli). Sałatka nadje się do obiadu, lunchboxa, na imprezę lub grilla. SMACZNIE POLECAM!