Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca, pikantna z kwaśną nutą doda wigoru każdej imprezie
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 209
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 209
Składniki
1. Ogórki małosolne 3-4 dniowe pokroić w cienkie plasterki. 2. Rzodkiewkę umyć, pokroić w półplasterki i dodać do ogórków. 3. Pomidory pokroić w grubą kostkę i dodać do pozostałych warzyw. 4. Koperek, białą i zieloną część cebulki pokroić drobno i dodać do warzyw. 5. Całość wymieszać, dodać ocet, pieprz czosnkowy i ewentualnie sól (ogórki małosolne są słone więc w mojej wersji nie dodaję wcale soli). Sałatka nadje się do obiadu, lunchboxa, na imprezę lub grilla. SMACZNIE POLECAM!