Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach ,ostudziłem ,obrałem i pokroiłem w paski. Cebulę drobno posiekałem. Ogórki pokroiłem w paski.Pomidory sparzyłem ,obrałem ,usunąłem gniazda nasienne ,pokroiłem w paski. Grzyby wyjąłem z marynaty ,osączyłem i pokroiłem w plasterki. Jajka posiekałem. Kminek zalałem wrzątkiem i osączyłem na sicie. Oliwę roztarłem z musztardą ,cukrem ,solą ,pieprzem i kminkiem. Wszystkie pokrojone składniki ,natkę i koperek włożyłem do miski ,zalałem sosem i dokładnie wymieszałem.