Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414275
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2275
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414275
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2275
Składniki
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach ,ostudziłem ,obrałem i pokroiłem w paski. Cebulę drobno posiekałem. Ogórki pokroiłem w paski.Pomidory sparzyłem ,obrałem ,usunąłem gniazda nasienne ,pokroiłem w paski. Grzyby wyjąłem z marynaty ,osączyłem i pokroiłem w plasterki. Jajka posiekałem. Kminek zalałem wrzątkiem i osączyłem na sicie. Oliwę roztarłem z musztardą ,cukrem ,solą ,pieprzem i kminkiem. Wszystkie pokrojone składniki ,natkę i koperek włożyłem do miski ,zalałem sosem i dokładnie wymieszałem.