Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 980
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 980
Składniki
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach ,ostudziłem ,obrałem i pokroiłem w paski. Cebulę drobno posiekałem. Ogórki pokroiłem w paski.Pomidory sparzyłem ,obrałem ,usunąłem gniazda nasienne ,pokroiłem w paski. Grzyby wyjąłem z marynaty ,osączyłem i pokroiłem w plasterki. Jajka posiekałem. Kminek zalałem wrzątkiem i osączyłem na sicie. Oliwę roztarłem z musztardą ,cukrem ,solą ,pieprzem i kminkiem. Wszystkie pokrojone składniki ,natkę i koperek włożyłem do miski ,zalałem sosem i dokładnie wymieszałem.