Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7595
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2659
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7595
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2659
Składniki
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach ,ostudziłem ,obrałem i pokroiłem w paski. Cebulę drobno posiekałem. Ogórki pokroiłem w paski.Pomidory sparzyłem ,obrałem ,usunąłem gniazda nasienne ,pokroiłem w paski. Grzyby wyjąłem z marynaty ,osączyłem i pokroiłem w plasterki. Jajka posiekałem. Kminek zalałem wrzątkiem i osączyłem na sicie. Oliwę roztarłem z musztardą ,cukrem ,solą ,pieprzem i kminkiem. Wszystkie pokrojone składniki ,natkę i koperek włożyłem do miski ,zalałem sosem i dokładnie wymieszałem.