Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję prostą i szybką sałatkę, którą możemy przygotować na śniadanie, kolację czy jako prostą przekąskę za dnia, jak również zabrana do pracy. Polecam
nóź, salaterka, sitko, łyżka, garnek,
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 688
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 662
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Do salaterki wkładamy mix sałat. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki, ogórek zielony po obraniu kroimy w plastry, następnie w ćwiartki, rzodkiewki po oczyszczenie kroimy w plasterki lub ósemki, kukurydzę oraz kulki mozzarelli odsączamy na sitku , a jajka po ugotowaniu obieramy i kroimy w ćwiartki. Cebulkę zieloną siekamy. Wszystkie przygotowane składniki dodajemy do sałaty. Przygotowujemy ulubiony sos czy dresing i 15 minut przed podaniem łączymy z sałatką i delikatnie mieszamy. Smacznego
Przygotowanie sałatki.