Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję prostą i szybką sałatkę, którą możemy przygotować na śniadanie, kolację czy jako prostą przekąskę za dnia, jak również zabrana do pracy. Polecam
nóź, salaterka, sitko, łyżka, garnek,
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 200
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Do salaterki wkładamy mix sałat. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki, ogórek zielony po obraniu kroimy w plastry, następnie w ćwiartki, rzodkiewki po oczyszczenie kroimy w plasterki lub ósemki, kukurydzę oraz kulki mozzarelli odsączamy na sitku , a jajka po ugotowaniu obieramy i kroimy w ćwiartki. Cebulkę zieloną siekamy. Wszystkie przygotowane składniki dodajemy do sałaty. Przygotowujemy ulubiony sos czy dresing i 15 minut przed podaniem łączymy z sałatką i delikatnie mieszamy. Smacznego
Przygotowanie sałatki.