Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, letnie danie - chrupiący młody groszek, pomidory, cebulka i koperek.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7542
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2545
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7542
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2545
Składniki
Groszek umyć, pozbawić twarych końcówek, Zagotować wodę, wrzucić do niej groszek i gotować 2 minuty. ODsączyć
Pimidory pokroić w kawałki albo na ósemki. Cebulkę posiekać. Do ciepłego goszku dodać oliwe, ocet i cebulke, posolić i opopieprzyć wymieszać i odstawić na trochę. Natępnie dodać zioła i pomidory, wymieszać.