Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, letnie danie - chrupiący młody groszek, pomidory, cebulka i koperek.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1245
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2253
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4341
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1245
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 254
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2253
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4341
Składniki
Groszek umyć, pozbawić twarych końcówek, Zagotować wodę, wrzucić do niej groszek i gotować 2 minuty. ODsączyć
Pimidory pokroić w kawałki albo na ósemki. Cebulkę posiekać. Do ciepłego goszku dodać oliwe, ocet i cebulke, posolić i opopieprzyć wymieszać i odstawić na trochę. Natępnie dodać zioła i pomidory, wymieszać.