Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, letnie danie - chrupiący młody groszek, pomidory, cebulka i koperek.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 817
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 150
Składniki
Groszek umyć, pozbawić twarych końcówek, Zagotować wodę, wrzucić do niej groszek i gotować 2 minuty. ODsączyć
Pimidory pokroić w kawałki albo na ósemki. Cebulkę posiekać. Do ciepłego goszku dodać oliwe, ocet i cebulke, posolić i opopieprzyć wymieszać i odstawić na trochę. Natępnie dodać zioła i pomidory, wymieszać.