Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie gotowanych ziemniaków:) Polecam pyszną sałatkę z młodych ziemniaków, korniszonów, jajek, pora i sosu jogurtowo-majonezowego. Do sałatki możemy dodać mięsny dodatek np. kabanosy czy wędzonego kurczaka:)
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 148
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 302
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 75
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 148
Dzisiaj pyszne kotlety z wyciekającym masłem i rozpływającym serem żółtym. Py...
Odsłon: 302
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 682
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 75
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 126
Składniki
Gotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na talerzu. Na nich układamy plastry gotowanych jajek, rzodkiewek i korniszony. Na wierzchu kładziemy posiekany w pół plastry por. Jogurt grecki, naturalny i majonez mieszamy, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy i polewamy składniki na talerzu. Całość posypujemy posiekanym koperkiem.