Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie gotowanych ziemniaków:) Polecam pyszną sałatkę z młodych ziemniaków, korniszonów, jajek, pora i sosu jogurtowo-majonezowego. Do sałatki możemy dodać mięsny dodatek np. kabanosy czy wędzonego kurczaka:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Gotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na talerzu. Na nich układamy plastry gotowanych jajek, rzodkiewek i korniszony. Na wierzchu kładziemy posiekany w pół plastry por. Jogurt grecki, naturalny i majonez mieszamy, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy i polewamy składniki na talerzu. Całość posypujemy posiekanym koperkiem.