Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie gotowanych ziemniaków:) Polecam pyszną sałatkę z młodych ziemniaków, korniszonów, jajek, pora i sosu jogurtowo-majonezowego. Do sałatki możemy dodać mięsny dodatek np. kabanosy czy wędzonego kurczaka:)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36069
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36069
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Składniki
Gotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na talerzu. Na nich układamy plastry gotowanych jajek, rzodkiewek i korniszony. Na wierzchu kładziemy posiekany w pół plastry por. Jogurt grecki, naturalny i majonez mieszamy, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy i polewamy składniki na talerzu. Całość posypujemy posiekanym koperkiem.