Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na wykorzystanie gotowanych ziemniaków:) Polecam pyszną sałatkę z młodych ziemniaków, korniszonów, jajek, pora i sosu jogurtowo-majonezowego. Do sałatki możemy dodać mięsny dodatek np. kabanosy czy wędzonego kurczaka:)
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10493
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4478
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424147
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10493
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336817
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4478
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424147
Składniki
Gotowane wystudzone ziemniaki kroimy w plastry i układamy na talerzu. Na nich układamy plastry gotowanych jajek, rzodkiewek i korniszony. Na wierzchu kładziemy posiekany w pół plastry por. Jogurt grecki, naturalny i majonez mieszamy, doprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy i polewamy składniki na talerzu. Całość posypujemy posiekanym koperkiem.