Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita i zdrowa sałatka z wykorzystaniem obecnie kwitnącego ogórecznika.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Liście sałaty opłukać i osuszyć. Pomidora pokroić w ósemki, rzodkiewki w półplasterki, jajka w ćwiartki. Listki ogórecznika pokroić w paski. Wymieszać wszystkie składniki. Liśćmi sałaty obłożyć salaterkę, wyłożyć sałatkę polać sosem. odstawić na 10 minut do lodówki. Przed podanie sałatkę udekorować kwiatami ogórecznika, które oczywiście możemy zjeść.