Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita i zdrowa sałatka z wykorzystaniem obecnie kwitnącego ogórecznika.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Składniki
Liście sałaty opłukać i osuszyć. Pomidora pokroić w ósemki, rzodkiewki w półplasterki, jajka w ćwiartki. Listki ogórecznika pokroić w paski. Wymieszać wszystkie składniki. Liśćmi sałaty obłożyć salaterkę, wyłożyć sałatkę polać sosem. odstawić na 10 minut do lodówki. Przed podanie sałatkę udekorować kwiatami ogórecznika, które oczywiście możemy zjeść.