Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 684
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 660
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 684
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 660
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 251
Składniki
Na rozgrzanej patelni usmażyć boczek. Usmażony boczek odłożyć na talerzy i wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę ok 1 cm. Cebulkę pokroić w kostkę bardzo drobną. Do salaterki przenieść boczek, ogórki, cebulkę i posiekany koperek. Pomieszać. Dodać olej lniany, pieprz młotkowany i sól do smaku. Ponownie wymieszać i można zajadać. Smacznego.