Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Na rozgrzanej patelni usmażyć boczek. Usmażony boczek odłożyć na talerzy i wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę ok 1 cm. Cebulkę pokroić w kostkę bardzo drobną. Do salaterki przenieść boczek, ogórki, cebulkę i posiekany koperek. Pomieszać. Dodać olej lniany, pieprz młotkowany i sól do smaku. Ponownie wymieszać i można zajadać. Smacznego.