Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
To jest pyszneee!! Sałatka owocowa na puszystym, pieczonym naleśniku. Idealna jako letnia przekąska.
Naczynie żaroodporne
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13154
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4602
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13154
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2517
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3673
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4602
Składniki
Wszystkie składniki na naleśnika należy połączyć ze sobą przy pomocy blendera/miksera.
Nagrzać piekarnik do 200 stopni C i nasmarować masłem naczynie, w którym będzie piekł się naleśnik. Wlać ciasto do naczynia i piec przez ok. 15 minut.
Rumianego naleśnika posmarować jogurtem naturalnym, rozłożyć umyte i pokrojone owoce, posypać orzechami, oprószyć cukrem pudrem i udekorowac miętą.