Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
To jest pyszneee!! Sałatka owocowa na puszystym, pieczonym naleśniku. Idealna jako letnia przekąska.
Naczynie żaroodporne
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Wszystkie składniki na naleśnika należy połączyć ze sobą przy pomocy blendera/miksera.
Nagrzać piekarnik do 200 stopni C i nasmarować masłem naczynie, w którym będzie piekł się naleśnik. Wlać ciasto do naczynia i piec przez ok. 15 minut.
Rumianego naleśnika posmarować jogurtem naturalnym, rozłożyć umyte i pokrojone owoce, posypać orzechami, oprószyć cukrem pudrem i udekorowac miętą.