Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
To jest pyszneee!! Sałatka owocowa na puszystym, pieczonym naleśniku. Idealna jako letnia przekąska.
Naczynie żaroodporne
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5044
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5044
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Składniki
Wszystkie składniki na naleśnika należy połączyć ze sobą przy pomocy blendera/miksera.
Nagrzać piekarnik do 200 stopni C i nasmarować masłem naczynie, w którym będzie piekł się naleśnik. Wlać ciasto do naczynia i piec przez ok. 15 minut.
Rumianego naleśnika posmarować jogurtem naturalnym, rozłożyć umyte i pokrojone owoce, posypać orzechami, oprószyć cukrem pudrem i udekorowac miętą.