Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i chrupiąca sałatka z papryki była gwiazdą minionego weekendu. Najlepsza na drugi dzień ale już w pierwszy połowa zniknęła jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 429
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1134
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1432
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 429
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1134
Składniki
Warzywa i ser kroimy w kosteczkę. Mieszamy z odsączoną kukurydzą i dodajemy pokrojony w połówki cienkich talarków por.
Doprawiamy do smaku i łączymy składniki z pomocą 3 łyżek domowego majonezu. Sałatka powinna popracować nad sobą w lodówce kilka godzin a najlepiej całą noc więc zróbcie ją sobie wieczorem - po pierwsze nie będzie Was korcić podczas snu, po drugie warzywa zdążą skruszeć, a po trzecie aromaty doskonale się wymieszają. Inne łatwe sałatki w linku pod wpisem. Zapraszamy.